Podcast: Μύθοι και αλήθειες για την ανδρική γονιμότητα

5 June 2024
Spermogene Podcast - Μύθοι και αλήθειες για την ανδρική γονιμότητα

Σας καλωσορίζουμε στη σειρά podcast της Spermogene “Μύθοι και Αλήθειες για την Ανδρική Γονιμότητα”.

Στο εγχείρημα αυτό, η επιστημονική μας ομάδα αναλύει διεξοδικά την ανδρική γονιμότητα με σκοπό να καταρρίψουμε τους μύθους που την περιβάλλουν.

Γιατί; Διότι στη δουλειά μας ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με πάρα πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι μοιράζονται τις ανησυχίες, τους φόβους αλλά και τις ελπίδες τους μαζί μας.

Εμείς, ως επιστήμονες – ενεργοί ακροατές, συγκεντρώσαμε τα πιο σημαντικά από τα θέματα που απασχολούν τον καθημερινό άνδρα και τα θέσαμε προς συζήτηση.

Με τη μορφή ενός απλού διαλόγου, χωρίς δυσνόητες ορολογίες, αλλά πάντα με γνώμονα τις πιο πρόσφατες επιστημονικές έρευνες, απαντάμε στα πιο καίρια ζητήματα γονιμότητας που απασχολούν τον σύγχρονο άνδρα.

Επεισόδιο 1

Στο πρώτο μας podcast κάνουμε αναφορά στη βαρύτητα του ρόλου της κληρονομικότητας στην ανδρική γονιμότητα. Αναλύουμε πόσο σημαντικό είναι να λαμβάνουμε υπόψη πιθανές χρόνιες παθήσεις πριν εξάγουμε συμπεράσματα, και τέλος διερευνούμε τη σημασία της έλλειψης βιταμινών για την αναπαραγωγική υγεία. Δείτε παρακάτω το βίντεο.

Επεισόδιο 2

Στο επεισόδιο αυτό, η επιστημονική μας ομάδα εμβαθύνει στις προκλήσεις της ανδρικής γονιμότητας, εστιάζοντας περαιτέρω στο ρόλο του στρες και των συμπληρωμάτων στην αναπαραγωγική υγεία. Δείτε παρακάτω το βίντεο.

Επεισόδιο 3

Ο κύκλος των podcast κλείνει με το τρίτο και τελευταίο επεισόδιο. Η επιστημονική ομάδα της Spermogene αναλύει τον ρόλο της ηλικίας και του καπνίσματος στην αναπαραγωγική υγεία, καθώς και τις μεταβολές που έφερε στην επιστήμη η ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη. Δείτε παρακάτω το βίντεο.

Θα χαρούμε να λάβουμε τις ερωτήσεις ή/και τις διευκρινίσεις σας στα σχόλια.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

en_USEnglish