Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Γεωργία Μπαζιώτη
MSc Μοριακή Βιολόγος
Ειδικός Ανδρικής Γονιμότητας

Η Μαρία-Γεωργία Μπαζιώτη σπούδασε στο τμήμα Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησε το 2011. Συνέχισε τις σπουδές της στο ίδιο Πανεπιστήμιο και δύο χρόνια αργότερα έλαβε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Γενετική και Βιοτεχνολογία. 

Στα πλαίσια του μεταπτυχιακού αυτού προγράμματος εκπόνησε τη διπλωματική της εργασία στο γνωστικό πεδίο της Ανδρικής Υπογονιμότητας. Έχει παρακολουθήσει συνέδρια και σεμινάρια που άπτονται των γνωστικών αντικειμένων που μελετά, ενώ έχει παρουσιάσει εργασίες και αναρτήσει προφορικές ανακοινώσεις σε συνέδρια της Ελληνικής Εταιρείας Βιολογικών Επιστημών. Στα πλαίσια των σπουδών της έχει δημοσιεύσει μελέτες σε έγκριτα διεθνή περιοδικά. 

Από το 2012 εργάζεται ως βιολόγος στον τομέα της ανδρικής γονιμότητας. Είναι μέλος του European Society of Human Reproduction and Embryology.

Έχει ομαδικό πνεύμα, είναι κοινωνική και πάντα πρόθυμη να βοηθά και να προτείνει λύσεις. Αγαπά πολύ το αντικείμενο της δουλειάς της καθώς πέρα από το εργαστηριακό κομμάτι χαίρεται να συζητά με τα νέα ζευγάρια βοηθώντας τα στην απόκτηση ενός νέου μέλους. Τα αγαπημένα της χόμπι είναι η μουσική, τα ταξίδια, η γυμναστική, η  διακόσμηση και η συμμετοχή και παρακολούθηση σεμιναρίων/προγραμμάτων διαφόρων πεδίων για την απόκτηση περαιτέρω γνώσεων.

Η ομάδα μας

PhD, MSc Μοριακή Βιολόγος - Κυτταρογενετίστρια
Ειδικός Ανδρικής Γονιμότητας | Υπεύθυνη Εργαστηρίου
PhD, M.Med.Sc. Senior Kλινικός Eμβρυολόγος - ESHRE Certified
Ειδικός Ανδρικής Γονιμότητας
BSc, MSc, PMI-RMP Βιολόγος, Sr. Kλινική Εμβρυολόγος - ESHRE Certified
Ειδικός Ανδρικής Γονιμότητας
MSc
Γενικός Διευθυντής
elΕλληνικά