Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Στεφανία Λυμπέρη
PhD, MSc Μοριακή Βιολόγος - Κυτταρογενετίστρια
Ειδικός Ανδρικής Γονιμότητας | Υπεύθυνη Εργαστηρίου

Η Δρ Στεφανία Λυμπέρη αποφοίτησε από το τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ, εκπονώντας την πρακτική της άσκηση στο πρώτο κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Β. Ελλάδα. Οι σπουδές της συνέχισαν με υποτροφία στο Imperial College London, όπου απέκτησε το Μεταπτυχιακό της δίπλωμα στη Μοριακή Γενετική του Ανθρώπου.

Στο Imperial College απέκτησε και το Διδακτορικό της δίπλωμα στην Κυτταρική Βιολογία και κατόπιν συνέχισε την μεταδιδακτορική στο Harvard Medical School και στο Massachusetts General Hospital, στη Βοστόνη των ΗΠΑ. Έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις σε διεθνή συνέδρια και η έρευνά της έχει δημοσιευτεί σε διακεκριμένα επιστημονικά περιοδικά.

Διαθέτει πιστοποίηση για την ανάλυση σπέρματος από το ESHRE/SIGA (European Society of Human Reproduction and Embryology/Special Interest Group in Andrology) ενώ είναι και μέλος European Society of Human Reproduction and Embryology και του European Academy of Andrology.

Της αρέσουν οι δραστηριότητες στη φύση, απολαμβάνει να ταξιδεύει και να ακούει τις ιστορίες των ανθρώπων και αγαπάει την οικογένειά της. Είναι ευγνώμων που συμμετέχει στην ευαισθητοποίηση των ανδρών γύρω από τα θέματα της γονιμότητάς τους και που βοηθά τα ζευγάρια να αποκτούν τη δική τους οικογένεια.

Η ομάδα μας

MSc Μοριακή Βιολόγος
Ειδικός Ανδρικής Γονιμότητας
PhD, M.Med.Sc. Senior Kλινικός Eμβρυολόγος - ESHRE Certified
Ειδικός Ανδρικής Γονιμότητας
BSc, MSc, PMI-RMP Βιολόγος, Sr. Kλινική Εμβρυολόγος - ESHRE Certified
Ειδικός Ανδρικής Γονιμότητας
MSc
Γενικός Διευθυντής
elΕλληνικά