Η Spermogene στην 1η Διαδικτυακή Ημερίδα Υπογονιμότητας

21 Ιούνιος 2024
Diadiktiaki_Imerida_Gonimotitas

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας, το Σωματείο mitrotita.gr διοργάνωσε την 1η Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα την Υπογονιμότητα, την Τετάρτη 12/6, στις 18:00. Η ημερίδα προσέλκυσε πλήθος κοινού, με ενδιαφερόμενους να θέτουν ερωτήσεις και να λαμβάνουν έγκυρες απαντήσεις από τους ειδικούς.

Η Στεφανία Λυμπέρη, PhD, MSc Μοριακή Βιολόγος – Κυτταρογενετίστρια, Ειδικός Ανδρικής Γονιμότητας και Υπεύθυνη Εργαστηρίου της Spermogene, συμμετείχε στην ημερίδα ως ομιλήτρια. Η κα. Λυμπέρη ενημέρωσε το κοινό για τις βασικές αιτίες της ανδρικής υπογονιμότητας, τις διαθέσιμες μεθόδους διάγνωσης και τις θεραπευτικές επιλογές. Επιπλέον, η κα. Λυμπέρη τόνισε τη σημασία της έγκαιρης πρόληψης και της υιοθέτησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής για τη διατήρηση της γονιμότητας.

Η ημερίδα του Σωματείου mitrotita.gr αποτέλεσε μια σημαντική πηγή ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το θέμα της υπογονιμότητας. Στην Spermogene χαιρετίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες και δηλώνουμε τη δέσμευσή μας στην υποστήριξη των ζευγαριών που αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία της κυρίας Λυμπέρη στο παρακάτω βίντεο.

elΕλληνικά